Ga naar hoofdinhoud

OVER PRINTSUPPORT4U

Printsupport4U, een gemêleerd team van grafische specialisten, bestaande uit Albert Mulder, Hilma Brink, Siward van Eerden, Henry Friesen, Mark Mulder, Monique Beukeveld, Arjan Fictorie en Roelie Kleine. Met een schat aan ervaring en expertise staan zij klaar om hoogwaardige ondersteuning te bieden op het gebied van boekproducties. Samen vormen zij een dynamisch en deskundig team dat zich onderscheidt in de branche.

ALBERT MULDER

DIRECTEUR

Nuchtere selfmade ondernemer die zijn succes heeft opgebouwd door hard werken en vastberadenheid. Staat bekend om zijn toewijding en loyaliteit. Hecht waarde aan eerlijkheid en transparantie en is altijd bereid om voor de klant een extra stap te zetten.
Was werkzaam als vestigingsmanager van een internationaal opererend verkoopkantoor. Doener met verstand van zaken, die houdt van werken met mensen in een goede sfeer.

Tel: 088 1105691
Mail: amulder@printsupport4u.nl

HILMA BRINK

OFFICEMANAGER

Ondernemer in hart en nieren, straalt met haar vlotte persoonlijkheid charme en enthousiasme uit. Is altijd vrolijk en inspireert anderen met haar positieve instelling. Weet hoe ze haar energie kan inzetten om succesvol te zijn. Ruime industriële en grafische verkoop- en marketingervaring, waarvan vier jaar in Duitsland. Werkte in Nederland bij drukkerijen waar zij onder meer de internationale contacten onderhield..

Tel: 088 1105692
Mail: hbrink@printsupport4u.nl

SIWARD VAN EERDEN

HOOFD BEDRIJFSKANTOOR

Bevlogen vakman, staat altijd klaar om te helpen. Heeft de gewoonte aan elk boek te ruiken! Herkent kwaliteit op afstand. Na gedegen technische vakscholing en een afgeronde staf- en kaderopleiding inmiddels al jaren aan de slag in de grafische industrie. Voor klanten een betrokken, gewaardeerde partner die staat voor professionele integriteit, beloftes nakomenen consistente resultaten.

Tel: 088 1105693
Mail: svaneerden@printsupport4u.nl

MARK MULDER

PROJECT MANAGER POD

Toegewijd, gefocust, betrouwbare teamspeler. Is met zijn ict-achtergrond de whizzkid van het team. Bekend om zijn kalme, doordachte benadering van situaties en weloverwogen beslissingen. Werkt supergeconcentreerd en blijft rustig in alle omstandigheden. Die rust zorgt ervoor dat hij voor complexe vraagstukken een oplossing weet te vinden.

Tel: 088 1105695
Mail: mmulder@printsupport4u.nl

HENRY FRIESEN

PROJECT MANAGER

Klein van stuk, groot in zijn werk. Uitgebreide theoretische en praktische ervaring in het grafisch bedrijf. Bekend om zijn streven naar de allerhoogste kwaliteit. Stelt dankzij een nuchtere kijk op zaken realistische, haalbare doelen. Zijn werkethiek en bevlogenheid maken hem in zijn vak tot een waardevolle kracht.

Tel: 088 1105694
Mail: hfriesen@printsupport4u.nl

MONIQUE BEUKEVELD

PROJECT MANAGER

Collegiale professional die uitblinkt in communicatie. Wordt gewaardeerd om haar nauwkeurigheid en geduld. Zet zich voortdurend in om er het uiterste uit te halen voor de klant. Haar passie voor tuinieren helpt haar om buiten haar professionele leven evenwicht en voldoening te vinden.

Tel: 088 1105696
Mail: mbeukeveld@printsupport4u.nl