Ga naar hoofdinhoud

OVER PRINTSUPPORT4U

Printsupport4U, een gemêleerd team van grafische specialisten, bestaande uit Albert Mulder, Hilma Brink, Siward van Eerden, Michel Kersten, Henry Friesen, Mark Mulder, Monique Beukeveld, Arjan Fictorie en Roelie Kleine. Met een schat aan ervaring en expertise staan zij klaar om hoogwaardige ondersteuning te bieden op het gebied van boekproducties. Samen vormen zij een dynamisch en deskundig team dat zich onderscheidt in de branche.

ALBERT MULDER

DIRECTEUR

Een nuchtere, selfmade ondernemer die zijn succes heeft bereikt door hard werk en vastberadenheid. Hij staat bekend om zijn toewijding en loyaliteit en hecht waarde aan eerlijkheid en transparantie. Altijd bereid om een extra stap te zetten voor zijn klanten. Voorheen diende hij als vestigingsmanager bij een internationaal opererend verkoopkantoor.

Een praktische persoon met een scherp inzicht die graag samenwerkt met anderen in een positieve werkomgeving.

Tel: 088 1105691
Mail: amulder@printsupport4u.nl

HILMA BRINK

OFFICEMANAGER

Ondernemer in hart en nieren, straalt met haar vlotte persoonlijkheid charme en enthousiasme uit. Is altijd vrolijk en inspireert anderen met haar positieve instelling. Weet hoe ze haar energie kan inzetten om succesvol te zijn. Ruime industriële en grafische verkoop- en marketingervaring, waarvan vier jaar in Duitsland. Werkte in Nederland bij drukkerijen waar zij onder meer de internationale contacten onderhield..

Tel: 088 1105692
Mail: hbrink@printsupport4u.nl

SIWARD VAN EERDEN

HOOFD BEDRIJFSKANTOOR

Bevlogen vakman, staat altijd klaar om te helpen. Heeft de gewoonte aan elk boek te ruiken! Herkent kwaliteit op afstand. Na gedegen technische vakscholing en een afgeronde staf- en kaderopleiding inmiddels al jaren aan de slag in de grafische industrie. Voor klanten een betrokken, gewaardeerde partner die staat voor professionele integriteit, beloftes nakomenen consistente resultaten.

Tel: 088 1105693
Mail: svaneerden@printsupport4u.nl

Michel Kersten

Business Unit Manager

Michel Kersten. Een enthousiaste jongeman met een onmiskenbare passie voor boeken en grafisch ontwerp. Michel brengt niet alleen zijn professionele vaardigheden naar ons team, maar ook zijn persoonlijke interesses die hem definiëren als een veelzijdig individu.

Met een achtergrond in de grafisch industrie is Michel bedreven in het overbrengen van visuele boodschappen. Zijn liefde voor boeken maakt hem een waardevolle aanwinst, waarbij hij zowel zijn creatieve als analytische vaardigheden kan inzetten om uw projecten nog meer tot leven te brengen.

Buiten zijn werk bij Pintsupport4u kun je Michel vinden op de racefiets, waar hij zijn passie voor snelheid en avontuur kan uitleven. Daarnaast is hij ook een fervent golfliefhebber, altijd klaar voor een uitdaging op de groene fairways.

Tel:+31683217469
Mail: mkersten@printsupport4u.nl

MARK MULDER

PROJECT MANAGER POD

Een toegewijde, gefocuste en betrouwbare teamspeler, hij staat bekend als de whizzkid van het team vanwege zijn achtergrond in ICT. Zijn kalme en doordachte benadering van situaties, evenals zijn weloverwogen beslissingen, worden gewaardeerd. Hij werkt met supergeconcentreerde inzet en blijft rustig in alle omstandigheden. Deze kalmte stelt hem in staat om oplossingen te vinden voor zelfs de meest complexe vraagstukken.

Tel: 088 1105695
Mail: mmulder@printsupport4u.nl

HENRY FRIESEN

PROJECT MANAGER

Klein van stuk, groot in zijn werk. Uitgebreide theoretische en praktische ervaring in het grafisch bedrijf. Bekend om zijn streven naar de allerhoogste kwaliteit. Stelt dankzij een nuchtere kijk op zaken realistische, haalbare doelen. Zijn werkethiek en bevlogenheid maken hem in zijn vak tot een waardevolle kracht.

Tel: 088 1105694
Mail: hfriesen@printsupport4u.nl

MONIQUE BEUKEVELD

PROJECT MANAGER

Collegiale professional die uitblinkt in communicatie. Wordt gewaardeerd om haar nauwkeurigheid en geduld. Zet zich voortdurend in om er het uiterste uit te halen voor de klant. Haar passie voor tuinieren helpt haar om buiten haar professionele leven evenwicht en voldoening te vinden.

Tel: 088 1105696
Mail: mbeukeveld@printsupport4u.nl